Arbetsdagar på mfÖSJ

Arbetsdagar på mfÖSJ

Arbetslördag 2013-09-29

Arbetsdagar på söderPosted by Andreas Ljungqvist 2013-11-25 20:01:20
En allt för kall och rå pmv flyttade vår startfika upp i det vanliga fikarummet.
Lite kaffe och samvaro är allt en go start på en arbetslördag. Efter lite dividerande beslöt vi att lägga upp takbrädorna på godsvagnen.
Nu ligger dom fastspikade sånär som på ca 10 brädor som saknades. Inköpet var inte rundhänt nog. Vi ska se om vi (Micke och jag) kan spika dit dom i veckan så att pappen kan på och vagnen ut och en saltsjöbanevagn in för översyn.
Denna godsvagn ska bevaras i det skick den är bortsett det nya taket. Där var inget att välja på då det var väldigt rötskadat. Känns härligt att beta av projekten ett efter ett.

600 loket fick lite omvårdnad av Simon, Simons kompis, Emil, Oliver. Marie var med på startfikat och Helena var med 600 gänget. Vidar hjälpte mestadels till med taket på vagnen, bankade fast plankorna som jag kapade till i längd och Micke sköt fast.

Sedvanlig korvgrillning med funderingar och diskussioner kring verksamheten. Planer på en ny rundkörning för 600tåget eldade på grabbgänget. Hade tiden funnits skulle nog grästuvorna yrt omkring med det rallarengagemanget.

//Peder H

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.